Vår prisgaranti

Vi kan erbjuda begravningar i alla prislägen. Ett begravningsuppdrag kan bestå av många olika detaljer och det är alltid kunden som bestämmer vad som ska ingå. Vi informerar alltid om priset på varje enskild tjänst.
 
Vi lämnar en skriftlig, specificerad prisuppgift och utförlig dokumentation över allt som överenskommits vid besöket. Så långt det är möjligt försöker vi att tillgodose ändringar som man vill göra i efterhand vilket naturligtvis kan påverka prisbilden.
 
Önskas ett preliminärt kostnadsförslag? Skriv ned och skicka önskemålen kring begravningen på e-post adress: info@sandstedt.se
 
Meddela gärna också ert telefonnummer så vi kan ringa om det är något vi behöver fråga om. Inom ett dygn (vardagar) har ni svaret hos er.
 

Inga dolda tillägg

Oavsett om du väljer en enkel eller en mer påkostad begravning, är vår viktigaste uppgift är att ge dig rätt hjälp till rätt pris – ett pris där allt redovisas öppet och är fritt från dolda tillägg. Alla våra inköp debiteras enligt gällande prislista från respektive leverantör av annonser, blommor, mat, dryck osv.